Той е криминално проявен

Съдът в Ямбол остави в ареста 26-годишен мъж от Ветово, който е обвинен за извършване на телефонна измама.

По темата

На 12 август в Ямбол възрастна жена, която вярвала, че помага за задържане на измамници,  хвърлила през терасата на жилището си две чанти, съдържащи общо около 2600 лева в различна валута.

Екип на Новините на NOVA се внедри в щабквартира на “ало” мафията в Румъния

Малко по-късно са задържани и двамата извършители на измамата - двама мъже на 44 и 26 години от град Ветово. Те са криминално проявени и осъждани за престъпления от този вид.

Този четвъртък съдът в Ямбол реши да остави 26-годишният мъж в ареста. 44-годишният мъж обаче ще бъде пуснат срещу парична гаранция, а причината е влошеното му здравословно състояние. 

ПРЕД КАМЕРАТА НА NOVA: Среднощен екшън и арести в меката на „ало” мафията

От МВР призовават всички граждани: В никакъв случай не изпълнявайте указания, в които Ви искат пари по телефона, независимо кой и по какъв повод отправя искането! Не предоставяйте лични данни на свои близки по телефона! Не предприемайте даване на пари на непознати, представящи се за посредници или доверени лица, защото това е сигурен знак за измама!  При подобни случаи, опитайте веднага да се свържете с близките си, сигнализирайте на тел. 112 или в най-близкото Районно управление на МВР. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.