Пети сезон на музикално шоу №1 стартира в момента по NOVA

“На старта на X Factor ще видите какво ли не – много чужденци и българи, завърнали се от чужбина специално за кастингите на шоуто. Ще се посмеем, ще си поплачем, ще танцуваме и Despacito”, това споделиха водещите на музикално шоу №1 Алекс Раева и Мария Игнатова минути преди неговото начало.

По темата

Впечатляващи гласове, пленителни истории и харизма, достойна за сцената на X Factor ще превземат в момента ефира на NOVA. Саня, Заки, Любо и Криско ще се срещнат за първи път с кандидатите за голямата сцена на музикално шоу № 1, а зрителите ще се докоснат до някои от най-вълнуващите и забавни моменти на кастингите и сътворението на звездите. Очарователният тандем на водещите Алекс и Мария ще сподели емоциите зад кулисите, превръщайки сценичната треска в истинска еуфория. 

Вoкална група от четири момичета ще се появи пред жури и публика, за да сподели дългия път до участието в любимото й шоу. Любо Киров ще се яви на прослушване пред своите колеги, за да даде незабравим пример на развълнуваните участници в кастинга. Поп изпълнителят ще влезе в ролята на нерешителен кандидат, който неочаквано ще изненада присъстващите в залата.

17-годишно момиче ще се пристигне от Германия, за да докаже любовта към България и музикалната сцена, а участник от Испания ще потърси късмета на световния хит Despasito за своята поява. Друг хит в лицето на VIVA на Дана Интернешънъл ще се превърне във визитка на един от участниците. Димо Лесевки ще избере емблематичното парче, за да представи себе си с рефрен, който екипа на шоуто дълго ще припява.

Какъв ще бъде изборът на журито? Кои ще бъдат първите кандидати, които ще се отправят към следващия етап? Ще научите тази вечер по време на старта на пети сезон на X Factor в момента по NOVA. 

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.