На първата им сватба през 50-те години не е имало фотограф

Преди 60 години влюбено момче прави най-важната и смела крачка в живота си - врича се във вечна вярност на една жена, с която делят едно легло и до днес, пише Vesti.bg

Годината е 1957 г. Сватбата е в малък двор, лелята на младоженеца прави сватбената торта, а баба му шие роклята на булката, която носи цветното име Росиня.

Итaлианка се ожени за себе си (ВИДЕО)

В деня на своето "да" двойката едва ли подозира какво щастливо и голямо семейство ще създаде. Те са родители на 9 деца; имат 16 внуци и 4-ма правнуци.

През всичките тези години, докато отглеждат децата си в Бразилия, съпрузите няма как да им покажат как са изглеждали през най-щастливия ден от живота си. Просто на сватбата им през 50-те няма фотограф.

60 години по-късно обаче те поправят това. Росиня отново е в булчинска рокля и цвете в косите, а нейният любим с папионка и костюм.

Mъж похарчи хиляди за пръстен и го изгуби преди да предложи брак (ВИДЕО)

Щастливите съпрузи се женят отново и този път фотограф документира всичко.

Снимките не само запечатват любовта на една двойка, издържала толкова много години, но и уважението, разбирателството и топлотата в отношенията между двама души, които след 60 години отново могат да се погледат в очите и да се врекат във вярност един на друг.

Информация: Vesti.bg

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.