Не пропускайте третия лайв концерт на музикалното шоу тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Иван Димитров е сред финалистите в петия сезон на X Factor. Той е в отбора на Момчетата с ментор - Криско. Определя себе си като перфекционист, който дава най-доброто от себе си. Най-голямата му мечта е сцената, от която се надява никога да не слиза. Любимият му стил е R&B, а безспорният му фаворит от тази категория е Алиша Кийс. Именно с нея мечтае за дуетно изпълнение наред с Бионсе, Джеймс Артър и Мария Илиева.

Как се е чувствал след първия лайв концерт и какво е посланието, което иска да предаде с музиката си, разберете от интервюто на Иван Димитров с Венелина Стоянова за Vesti.bg.

По темата

Какво е за теб X Factor?

X Factor е като сбъдната мечта. Винаги съм следял всички етапи на шоуто, от самото му начало, но никога не съм си представял, че ще бъда на мястото и с тези хора! Едно прекрасно изживяване. Много съм благодарен на хората, на ментора ми, на журито и на екипа на предаването, без чиято подкрепа нямаше да съм тук.

Снимки от втория лайв концерт на X Factor вижте ТУК

Кои са най-важните качества за един изпълнител, за да се превърне в любимец на публиката?

Според мен най-важното качество е едно - просто даденият изпълнител да бъде себе си и да покаже артиста, който се крие в него.

Какво е посланието, което искаш да предадеш на публиката с музиката си?

Борете се за това, което искате да ви се случи!

Цялото интервю може да прочетете на сайта Vesti.bg

Не пропускайте изпълнението на Иван Димитров на третия лайв концерт на X Factor тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.