Обвинението е и за унижение на човешкото достойнство

Бившият телохранител на американската певица Марая Кери смята да заведе дело срещу нея за сексуално посегателство, унижение и накърняване на достойнството. 

Повдигат обвинение в изнасилване срещу Харви Уейнстейн

Бодигардът твърди, че певицата наричала него и колегите му нацисти, скинхедс и членове на Ку-Клукс клан, а спрямо него упражнявала и сексуален тормоз. Той дава дори пример, в който Кери го поканила в стаята си, облечена в прозрачна дреха и го помолила да й помогне, да си приготви багаж за пътуване. 

Служителят се опитал да си тръгне, но певицата не му позволила и настояла да й помогне с куфарите. Чак след това Анело успял да излезе от стаята, като избегнал „всякакъв физически контакт”.

Сексскандалът в Холивуд се разраства лавинообразно (ВИДЕО)

Анело е собственик на агенция за охрана, която отговаряла за сигурността на Кери в периода 2015-2017-а и в момента адвокатите на Кери преговарят с представители на агенцията за извънсъдебно споразумение за уреждане на повдигнатите обвинения. На Анело дори била вече предложена известна сума, но той сметнал, че е недостатъчна и заплашил да даде ход на делото.

47-годишната Марая Кери е сред най-успешните певици в историята на поп музиката. Албумите й са продадени с общ тираж от над 200 000 кория. Тя е носителка на огромен брой награди, включително пет „Грами”. През 1998 Кери беше обявена за най-успешната в търговско отношение певица за десетилетието, припомня БГНЕС. 

ОЩЕ ЗА ЗВЕЗДИТЕ ЧЕТЕТЕ ТУК:

20 звезди, които се показаха без грим (ГАЛЕРИЯ)

13 восъчни фигури на звезди – пълен провал (ГАЛЕРИЯ)

10 филма, в които актьорите се влюбиха наистина

15 снимки, които разкриват лъжите в Instagram

Писатели, творили шедьоври под въздействието на наркотици

Майка и дъщерите й в очарователна фотосесия

Най-забавните домашни любимци в мрежата

15 любопитни факта за най-касовите филми на Холивуд

Звездните двойки в моменти на интимност

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.