Гледайте щедрото предаване тази вечер от 19.30 ч. по NOVA

Вълна от незабравими емоции и забележителни печалби очаква поредните късметлии в предаването на Национална лотария на тази събота от 19.30 ч. по NOVA. В щедрото шоу ще бъде и милионерът Йордан Стоилов, който спечели джакпота от 2 000 000 лева в играта “Лото 6 от 47“. Големият късметлия ще разкаже каква е формулата за триумфалния успех и ще получи чек за фантастичната сума.

Печалби за повече от 2 500 000 лева ще се опитат да си спечелят десетима късметлии, които ще се забавляват, докато забогатяват в игрите “На крачка от късмета“, “Сейфове“ и “МЕГА ДЖАКПОТ“. Един от тях си спечели участие в предаването без жребий благодарение на супер билета “Американски долари“. Щастливецът е 30-годишният Радослав Жейнов от Добрич. Късметлийското число, което го изпрати в предаването по прекия път, е 27, a любимата му игра, в която иска да участва - “МЕГА ДЖАКПОТ“.

Водещите Рая Пакова и Захари Бахаров ще зарадват с чекове за огромни печалби още щастливци, изпробвали късмета си с щедрите билети и лото игри на Национална лотария.

Не пропускайте игрите на късмета тази вечер от 19.30 ч. по NOVA.