Дебора бе принудително отстранена от шоуто

След вторите номинации в Big Brother: Most Wanted Луна, Мариела, Джино, Дий, Фънки и Людмила събраха най-голям брой номинационни точки и шестимата ще се борят за оставане в Къщата в понеделник. Отношенията между Съквартирантите едва ли ще останат същите, тъй като те имаха възможност да гледат на живо заедно със зрителите  кого и защо номинира всяка една от звездите.

В живото предаване тази вечер видяхме последните събития в най-известното домакинство и на един безпрецедентен случай в 13 годишната история на предаването. Дебора наруши грубо правилата за живот в Къщата, а езикът и държанието ѝ преминаха всякакви граници. В Изповедалнята тя твърдо заяви, че не иска да участва повече в шоуто и няма намерение да се съобразява с изискванията на Големия брат. Певицата не остави друг избор на Big Brother, освен да я помоли да напусне завинаги Къщата.

Не пропускайте дейли епизода на Big Brother: Most Wanted този четвъртък от 21.00 ч. по NOVA.

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на Big Brother: Most Wanted и на официалната страница на Big Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.