Темата на конкурса тази година е "Без граници"

Утре вечер GRAZIA ще раздаде своите годишни награди "Жена на годината" за 12 пореден път на едни от най-успешните жени в страната. Главният редактор на списанието Силвия Канин и две от номинираните дами - актрисата Луиза Григорова и водещата Евелина Павлова, гостуваха в "На кафе". Там те разказаха повече детайли около престижните награди. 

"Церемонията ще бъде по-бутикова от обикновено, програмата ще бъде по-кратка и ще се състои в софийски театър, а водещ ще бъде Дарин Ангелов. Всяка година имаме номинирани определен брой дами - тази година те са 40 и са разделени в 10 категории. Всички те през последните 12 месеца са ни впечатлили със своята работа и са оставили послание, което има смисъл" - това разказа главният редактор на списание GRAZIA Силвия Канин. 

Актрисата в хитовия медицински сериал "Откраднат живот" Луиза Григорова сподели емоцията от номинацията си, както и случилите ѝ се хубави неща през годината в професионален и личен план. Тя е номинирана в категорията "Актриси".

"Радвам се, че има такъв тип награди, защото има жени, които дават много от себе си и се борят много в своята сфера. Номинациите са за жени, които обогатяват обществото и допринасят за положителната промяна и щом съм сред тях, значи съм постигнала нещо. Тази година беше наистина много вълнуваща и успешна за мен. Снимах се в "Откраднат живот", в новия български филм - "Привличане", имах премиера в театъра и се омъжих."

Още едно от емблематичните лица на NOVA, водещата на "Аз обичам България" - Евелина Павлова също се радва на номинация за "Жена на годината" в категория "Телевизия". Какво разказа тя, може да видите във видеото от "На кафе". 

Гласуването за "Жена на годината" продължава и днес на http://www.graziaonline.bg/woty/