50-годишна актриса се е оплакала миналия месец

Полицията в Санта Моника, Калифорния, потвърди, че разследва Силвестър Сталоун за сексуално нападение. 50-годишна актриса се е оплакала миналия месец. Тя твърди, че актьорът я е нападнал в офиса си в Санта Моника през 1990 г., съобщи Контактмюзик.

Силвестър Сталоун: В България има Wi-Fi и в гора с вълци (ВИДЕО+СНИМКИ)

Случаят ще бъде разследван, макар и да е трудно да бъдат събрани доказателства за толкова старо провинение. След края на разследването прокуратурата ще прецени дали да бъдат повдигнати обвинения.

Кучето на Силвестър Сталоун помогнало за актьорската му кариера (СНИМКИ)

Според запознати със случая Силвестър Сталоун е имал връзка с жената и дори я взел със себе си в Израел, докато снимал "Рамбо III". Той се разделил с нея, когато разбрал, че съпругът й е разстроен от връзката им, макар и вече да не живеел с нея. Сталоун се опасявал, че съпругът може да е свързан с хвърления в двора му коктейл "Молотов".

Сталоун на косъм от смъртта в Ница в нощта на атентата

Ако разследването установи, че обвиненията не са верни, статутът на Сталоун ще бъде променен на жертва. Адвокатът му вече каза, че ще настояват жената да бъде обвинена за подаване на лъжлива информация. Преди месец говорител на актьора заяви, че подобно нещо "никога не се е случвало". 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.