Прочутата врачка от Костинброд в интервю с Даниела Тренчева

Тази събота, 13 януари в “Ничия земя” Даниела Тренчева ни среща с една изключителна жена. Това е баба Станка от Костинброд. Мнозина я познават като жената, която е дарила живот на известния Азис - като бабата на Азис. Но за други тя е пророчицата, чиито думи режат като с нож. Казва истината и предвещава истината, колкото и да боли. Тя ви казва, че страданията идват от приятели, от свои хора. Тя дава примерите за вярата и неуспешното предсказание заради безверието.

Западната преса със стряскащ прочит на предсказанията на Ванга

“Определят я като пророчицата на България, но самата тя казва, че понякога й идва отгоре онова, което приказва на хората, понякога - не. Прочутата врачка твърди, че никой не отива при нея за хубаво, не говори за мъките и тревогите на потърсилите я, и - както стана ясно - не обича медии.
Това е откровената изповед на една жена, която е виждала всичко. Едната част от всичкото е видяла през собствените очи, друга - през очите на другите.

"Ничия земя": Светилището в Скрибина (ВИДЕО)


Да, тя е давала съвети и стои зад гърба на всеки успех на талантливия си внук, но от години домът й е пълен с големци и хора с беди, които съветва, защото рови в миналото и предсказва бъдещето.”

Девет неща, които ни казват сънищата

“Ничия земя”, 13 януари, събота от 18:00 часа

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.  

 

 

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес