Актьорът гостува в "На кафе" и разказа за проектите си

Актьорът и водещ на "Господари на ефира" гостува в предаването "На кафе" при Гала и разказа за своите нови проекти тази година, а брат му Георги се включи на живо от Европарламента в Брюксел и сподели интересни случки от детството им. 

"Хубаво е, че водещите на "Господари на ефира" се сменят. Динамиката е много интересна, също начинът на снимане и всичката информация, която ни залива ежедневно. Винаги чакам с нетърпение тези 3 месеца, в които ставам водещ. В предаването има много сериозни теми и хората все повече разчитат да им бъде помогнато, когато не виждат протегната ръка от институциите" - разказа Ненчо за амплоато си на водещ в забавното предаване. 

Освен водещ в "Господари на ефира", Ненчо участва и в най-новия комедиен сериал "Полицаите от края на града". Това е поредната родна продукция, с която NOVA затвърждава подкрепата си за българските филми на всички свои платформи и амбицията си да продължи да въвежда и развива нови за страната формати.

"Сериалът е доста интересен и всички го чакат с нетърпение. Започваме на 9 март и смея да твърдя, че е много по-различен от това, което са виждали зрителите. Забавлявахме се страшно много по време на снимките. Моята роля в сериала е на младши инспектор - доста сериозна и голямо предизвикателство - режисьорите обаче много помогнаха" - сподели актьорът за "Полицаите от края на града". 

Какво още разказа Ненчо Балабанов в студиото на "На кафе", може да видите във видеото.