Гледайте драмата "Кънки с остър връх: Огън и лед” днес от 13.00 ч. и комедията "Сватбата на най-добрия ми приятел" от 14.50 ч. по NOVA

Франсиа Райса се завръща на ледената пързалка в романтичната драма "Кънки с остър връх 4: Огън и лед” днес от 13.00 ч. по NOVA. Франсиа ще бъде във вихъра си на леда, доказвайки, че не е забравила уменията си от спортната ѝ кариера като фигуристка. Тя отново влиза в ролята на Алекс Делгадо, чиято кариера на фигуристка рязко прекъсва, след като партньорът ѝ на леда и в живота получава контузия. След като връзката им приключва, Алекс престава да се състезава и започва да преподава. Тогава се появява сексапилният Джеймс Макинси, който отдавна мечтае да стане партньор на Алекс. Не съществува момиче, което може да откаже на Джеймс, но Алекс може би е първата. Но Джеймс успява да я амбицира и да я предизвика като никой друг и нейният борбен дух се завръща. Тя приема да стане негова партньорка и двамата започват тежка тренировъчна програма, но дали страстта им ще разруши шанса на Алекс отново да грабне златото? 

След това носителката на "Оскар" Джулия Робъртс ще припомни на зрителите колко далеч може да стигнем и колко ниско можем да паднем в името на любовта във филма "Сватбата на най-добрия ми приятел" от 14.50 ч. по NOVA. Номинираната за "Оскар" и три награди “Златен глобус” романтична комедия се е превърнала в съвременна класика заради завладяващата си история и страхотния актьорски състав, включващ Рупърт Еверет, Камерън Диас и Дърмът Мълроуни.

Джулия Робъртс влиза в ролята на Джулиан Потър, която е направила обет с бившия ѝ годеник и най-добрия ѝ приятел Майкъл О`Нийл, че ако не са намерили идеалната си половинка до 28-годишната си възраст, ще се оженят един за друг. Минали са 9 години и Майкъл тъкмо е успял да открие жената, с която иска да прекара остатъка от живота си. В този момент Джулиан осъзнава, че е влюбена в Майкъл. С помощта на Джордж (Рупърт Еверет) Джулиан е готова на всичко, само и само да спре "сватбата на годината”.

Не пропускайте романтичната драма "Кънки с остър връх: Огън и лед" от 13.00 ч. и "Сватбата на най-дибрия ми приятел" от 14.50 ч. по NOVA.