Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Изненадващо бързо с нов автомобил в шоуто на 24 февруари по NOVA се сдоби Калина Иванова от град Бургас. Тя победи в играта „На крачка от късмета“ благодарене на две монети с номера 3 и 9, които с по две крачки мигновено я изпратиха на финала.

Победата развълнува участничката. „Много съм доволна. Много благодаря“, каза тя, когато седна на шофьорското място в комфортната кола. Калина има книжка, но преди печалбата не е имала личен автомобил. Тя е на 42 години и е фризьор.

Две дами се състезаваха за максимална печалба от 84 000 лева в играта „Сейфове“. Магдалена Кожухарова от град Трявна имаше удоволствието да печели в шоуто благодарение на билет „Лото+”. Късметлийски за нейната опонентка Даниела Михайлова от град Божурище бе билет „Златната 7“.

Първа с избора в играта започна Магдалена. Тя посочи сейф номер 8 и се сдоби с 2000 лева. Даниела пък попадна на сумата от 5000 лева в сейф номер 7. След това и двете участнички отвориха по един хикс. Магдалена прибави към печалбата си още 6000 лева, а Даниела си спечели 10 000 лева. На третия хикс в играта се натъкна Магдалена. Той раздели печалбата ѝ наполовина и я изпрати с 4000 лева.

Достъп до златните сейфове получи Даниела. Тя избра сейф номер 1, където имаше хикс и предпочете да се откаже. Страхотната сума от 15 000 лева късметлийката ще похарчи за екскурзия в чужбина и ремонт на дома. Даниела е на 31 години. В момента е по майчинство. Не е очаквала, че ще има късмета да участва в предаването. Любимите й билети са „Златните пирамиди“ и „Златната 7“.

Късметлията Ивайло Петров от град Видин е големият финалист в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“. Той е на 39 години и работи на бензиностанция. Билетът, който го доведе в щедрото студио, е „Златната мина“.

Участникът изтегли най-голямото число в предварителната игра 48, а с „Колелото на късмета“ определи, че ще играе за джакпот от 200 000 лева. Сферите се спуснаха пред него, а цели пет правилни предвиждания му осигуриха 30 000 лева. След това последва първата грешка, след която Ивайло предпочете да прекрати играта си.

Не пропускайте вълнуващите игри на късмета и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.