Гледайте екшън-трилъра “Винаги ще име утре” тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Пиърс Броснан се завръща в брилянтното си превъплъщение на Джеймс Бонд в екшън-трилъра “Винаги ще име утре” тази вечер от 22.30 ч. по NOVA. Заснет в навечерието на предаването на британската колония Хонг Конг  в китайски ръце, филмът представя един хипотетичен сценарий, който би предизвикал война между двете велики сили – Китай и Великобритания.

Джеймс Бонд (Пиърс Броснан) се изправя срещу медиен барон, който подготвя Трета световна война, за да получи ексклузивните права за излъчването. Когато Китай потапя британски кораб, плаващ в нейни води, се оказва, че медийният магнат Елиът Карвър (Джонатан Прайс) е знаел за атаката предварително. MИ 6 възлага на Бонд да разбере как и защо Елиът е разполагал с тази информация.

Докато следва заподозрения от Германия до Виетнам, Бонд научава, че Карвър е направил сделка с комунистически  хардлайнери. Ако успее да предизвика война между Китай и Англия, той ще получи в замяна изключителните права за излъчването на територията на Китай. В сътрудничество с агент Уай Лин, Бонд се качва на частния кораб на Елиът, за да започне напрегнато състезание с времето, за да предотврати Трета световна война.

Не пропускайте да видите развръзката във “Винаги ще има утре” тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.