Ще има ли незабавен ремонт и сигнализация на опасните участъци?

Полицай до всяка дупка, докато се запълни. След репортажите на NOVA премиерът Бойко Борисов разпореди незабавен ремонт и сигнализация на опасните участъци.

Борисов за дупките: Като си счупиш джантата, какъв ЕС? Това не може да продължава!

„Премиерът за сетен път показа, че е част от българския народ и е съпричастен към случващото се. Ако се върна няколко месеца назад обаче, когато той постави задача да се подменят мантинели, сме свидетели на поредния случай на „Симеоновско шосе” от вчера. Сложи се безсмислена мантинела, която служи като шиш и на нея се наниза една кола. Това е втори подобен случай в рамките на няколко месеца”, коментира в „Здравей, България” Йонко Иванов, председател на Съюза по авто-мото подготовка.

Можем ли да осъдим общината заради щети от дупки по пътищата?

„Би трябвало да има един щаб, да се съберат кметовете на районите и да се действа, а не да се чака да мине снегът и да дойде пролетта”, коментира той.

ДУПКА ДО ДУПКА: Лунен пейзаж по пътищата в цялата страна

„Вярвам, че министрите на регионалното развитие, на вътрешните работи, на транспорта и образованието ще излязат с ясни предложения към новия Закон за движение по пътищата. Там работят хора, които не са тясно обвързани с темата пътна безопасност”, на мнение е Йонко Иванов.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.