Не пропускайте щедрото шоу всяка събота от 19.30 ч. по NOVA

Билетът на Национална лотария “Диамантена 7“ ощастливи с топ печалба от 500 000 лева Нермин Халил и съпругата му Небие от село Долно Ботево. Те получиха чек за внушителната сума в шоуто на 24 март по NOVA.

Със страхотни печалби забогатяха още 27 щастливци, изпробвали късмета си с щедрите билети и игри. Захари Бахаров и Рая Пакова раздадоха 1 322 101 лева в предаването.

Чекове за печалби от 100 000 лева грабнаха Веселина Кондева от град Сливен от билет “Лото + 2017“, Ирена Иванова от град Плевен от билет “Кеш х 10“, Марко Илиев от град София  от билет “Златните пирамиди за милиони 2“, Здравко Станков от село Юнаците от билет “Супер Лото +“ и Иван Аладжов от град Трявна от билет “Златните пирамиди за милиони“.

Със страхотни печалби от 50 000 лева забогатяха Мирослав Димитров от град  Добрич от билет “Златните пирамиди 5“ и Мариета Маркова от град Варна от билет “Американско бинго 3“.

Красимира Цанева от град Габрово е късметлийката, която позна и петте печеливши числа в първо теглене на играта Лото 5/35 “Златната топка“ и тази събота взе чек за печалбата си от 10 000 лева. Билет “Американски долари“ донесе по 10 000 лева на Менсие Салимова от град Омуртаг и Ивайло Димов от град София. Чекове за печалби от 10 000 лева получиха и Венцислав Дуков от град София от билет “Златните пирамиди за милиони“, Ненко Перимов от град Пазарджик от билет “Двойно кафе“ и Павел Петков от град Разград от билет “Златните пирамиди за милиони 2“.

Наташа Атанасова от град Добрич и Йордан Дойнов от град София познаха петици и спечелиха по 5000 лева от играта “Лото 6 от 47“. “Лото Спорт“ пък зарадва със същата сума Павел Лачев от град София. С печалби от 5000 лева билет “Кеш Кръстословици 3“ се погрижи за бюджетите на Стефка Димова от град Димитровград, Иван Радованов от град Перник и Красимира Андонова от град Смолян.

Щедрият “Лото + 2017“ ощастливи с по 5000 лева участниците Ради Радев от град Сливен и Любка Стратиева от град Варна, а “Супер Лото +“ повиши със същата сума спестяванията на Стоянчо Стоименов от град Перник. По 5000 лева ще харчат и Февзи Хасан от град Джебел от билет “Американско бинго 3“, Даниела Иванова от село Сърнево от билет “Двойно кафе“, Кирил Влахов от село Ветрен дол от билет „Диамантена 7“, Мюжгян Сали от село Ножарево от билет “Златните пирамиди 5“ и Християн Иванов от град София от билет “Златната 7“.

Вие може да сте следващият късметлия в Национална лотария. Не пропускайте щедрото шоу всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.