Актрисата и годеникът й принц Хари почетоха паметта на загиналите австралийски и новозеландски военни по случай Деня на Анзак

Въпреки че все още не е член на британското кралско семейство, Меган Маркъл присъства за първи път на официална възпоменателна церемония, придружавайки годеника си принц Хари.    

СНИМКИ ОТ ЦЕРЕМОНИЯТА ВИЖТЕ ТУК

Височайшите гости почетоха паметта на загиналите австралийски и новозеландски военни по случай Деня на Анзак - годишнината от дебаркирането на австралийските и новозеландските армейски части (Анзак) при Галиполи на 25 април 1915 г.

Бъдещата булка прикова погледите със стилния си тоалет. Тя заложи на сиво палто, черна шапка и черни обувки на висок ток.

Принц Хари, който е бивш военен офицер, почете загиналите с букет червени рози, към който беше прикрепил ръчно написана бележка. Посланието гласяло: „За всички тях, които направиха саможертва в битката за нашата свобода. Благодаря ви! Хари“.

По време на церемонията в Лондон влюбената двойка, която ще застане пред олтара на 19 май, пя химни и гледа изпълнение на традиционния за маорите танц хака.  

ВАЖНИТЕ СЪБИТИЯ ОТ ЖИВОТА НА МЕГАН МАРКЪЛ В СНИМКИ

Австралия и Нова Зеландия отбелязват Деня на Анзак като национален празник . На 25 април 1915 г. е поставено началото на кървава и неуспешна кампания на австралийските и новозеландските армейски части срещу Турската империя.
 
След дълга неуспешна битка цялата част е изтеглена, но проявената храброст и трагичната загуба и до днес се отбелязват тържествено.

Ето още любопитни новини за сватбата на годината:

Музикантите на сватбата на Хари и Меган: Госпъл хор и челист тийнейджър

МЛАДОЖЕНЦИТЕ НА ГОДИНАТА: Животът на Хари и Меган във видеокадри (ВИДЕО+СНИМКИ)

Меган Маркъл с първата официална проява с кралица Елизабет Втора (СНИМКИ)

Меган Маркъл е по-популярна от Кейт Мидълтън

Принц Хари и Меган Маркъл станаха герои на комикс (ВИДЕО)

Уилям, Кейт, Хари и Меган за първи път заедно на официално събитие (ВИДЕО+СНИМКИ)

СВАТБАТА НА ГОДИНАТА: Как принц Хари и Меган Маркъл разбиват клишетата

Подариха на Хари и Меган любовна лъжица (ВИДЕО+СНИМКИ)

ЕЗИКЪТ НА ТЯЛОТО: Какво "говори" поведението на Хари и Меган за връзката им?(ГАЛЕРИЯ)

Годежните снимки на Принц Хари и Меган Маркъл