Гледайте специалното ни студио от 9.30 до 12.00 ч.

Ани Салич, Николай Дойнов и Надежда Узунова на живо от София, Варна и Пловдив с “МИСИЯ ОБРАЗОВАНИЕ” – специално предаване, посветено на 24 май, от 9.30 до 12.00 ч. по NOVA. Водещите на Новините на NOVA ще бъдат част от празничните шествия в трите най-големи български града, а репортерите на телевизията ще следят и отразяват най-интересното от честванията в цялата страна. 

За уроците в клас и уроците в живота ще разкажем чрез историите на успели българи. В “МИСИЯ ОБРАЗОВАНИЕ“ на 24 май влизат Явор Гърдев, Максим Ешкенази, Стефан Цанев, Самуел Финци, Наум Шопов, Константин Трендафилов и много други изявени писатели, артисти, музиканти.

Отбелязваме Деня на славянската писменост и култура

Министърът на образованието Красимир Вълчев ще говори с Ани Салич за учебните програми, учителските заплати, новите технологии в клас и битката всяко дете да има достъп до качествено образование.

Колко трудна е мисията на съвременния будител? Вдъхновяващ разказ на Миролюба Бенатова за една учителка, последвана от почти цял клас в ново училище.

Николай Дойнов пък ще ни срещне с три млади дами, наградени за техни научни проекти с глобално значение.

За първи път български град ще е европейска столица на културата. Надежда Узнова разказва как Пловдив се подготвя за едно от най-престижните европейски културни събития.

Новините на NOVA с “МИСИЯ ОБРАЗОВАНИЕ“ на 24 май. Защото вярваме, че образованието е мисията, която е гаранция за успех!

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.