Красимира Иванова е категорична, че не я интересува дали мъжът, убил детето й, съжалява за случилото се

Освобождават предсрочно от затвора мъжа, който уби с джипа си 4-годишния Паоло в пешеходната зона в центъра на Стара Загора.

Георги Сапунджиев нямал провинения, вече се интересувал от религия и показал „блестящи резултати" на курс за отговорно шофиране, мотивира се съдът.

Освободиха мъжа, прегазил дете в пешеходна зона в Стара Загора

Сапунджиев беше осъден на шест години затвор. Излежа четири от тях, като повече от година беше под домашен арест заради влошено здраве. Сега съдът смени оставащите му две години зад решетките с пробация, но му забрани да шофира до 2025 г.

Прокуратурата в Стара Загора вече протестира решението.

Това не е наказание. Шокирана съм от факта, че Сапунджиев няма да изтърпи наказанието си”. Така майката на убитото дете Красимира Иванова коментира в ефира на „Здравей, България” решението на съда.

Жената заяви, че дори докато е бил под домашен арест, Сапунджиев не се опитал да се свърже със семейството на жертвата си. А и те не желаели никакъв контакт с него.

Все ми е тая дали съжалява. Ако съжалява, да отиде да го каже на детето ми в старозагорските гробища”, категорична беше майката на Паоло.

Целия разговор гледайте във видеото.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.