Това стана ясно след среща на лидерите в коалицията

Партиите от Oбединените патриоти изчистиха разногласията си по промените в Закона за горивата. Това стана ясно след среща на лидерите в коалицията.

Изводът от разговорите беше, че законопроекът не представлявал опасност за малките търговци на горива. А разногласията в коалицията се дължали на недостатъчна комуникация.

Единодушието по темата идва само ден, след като вицепремиерът Валери Симеонов нарече част от поправките лобистки и обвини един от вносителите на законопроекта – депутата от ВМРО Емил Димитров–Ревизоро, че промените ще превизвикат фалит на по-малките търговци в бранша.

"Очевидно има някакво пропадане на информацията по пътя, но това се случва. Не е някаква драма, но това се случва. Има поправки, които не са станали ясни. Няма достатъчно комуникация. Нашите срещи разчитаме вече да са всеки вторник, когато няма пътуване. И това е начинът да разговаряме - не през медиите да изясняваме теми, които могат да станат повод за медийни разправии. Не е добре това", категоричен беше лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

Каракачанов за Султанка Петрова: Къде видяхте конфликта на интереси

Патриотите бяха единодушни и по друга тема - заместник- социалният министър Султанка Петрова не е в конфликт на интереси, тъй като не участва и няма отношение към работата на фирмата, чийто работник загина преди дни след падане в шахта в сградата на Партийния дом.

Откриха мъртъв охранител на строеж в бившия Партиен дом

С писмо подкрепа за Петрова изразиха и няколко организации на хората с увреждания.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Редактор: