Той възнамерява да остане в ПСЖ

Желанието на Неймар да премине в "Реал Мадрид" рязко е намаляло след трансфера на Кристиано Роналдо в „Ювентус”.

ОФИЦИАЛНО: "Реал Мадрид" потвърди трансфера на Роналдо (ВИДЕО)

Според изданието намерението на Неймар е било да поиграе заедно с португалеца един или два сезона, след което да стане основният лидер на отбора, съобщава в. „El Mundo Deportivo”, цитиран от БГНЕС.

ЗАРАДИ ТРАНСФЕРА НА РОНАЛДО: Профсъюзите в завод на "Фиат" обявиха стачка

След преминаването на Роналдо в италианския гранд и оттеглянето на треньора Зинедин Зидан, Неймар вече не гори от желание да отиде на "Бернабеу" и възнамерява да остане в ПСЖ. Бразилското острие премина във френския клуб миналото лято за 222 млн. евро.

Междувременно "Ювентус" ще представи официално новата си звезда в понеделник, 16 юли, съобщиха местните медии. Роналдо ще премине медицински изследвания, след което ще се състои представянето му. Вратите на стадиона в Торино ще бъдат отворени за всички запалянковци, но клубът ще трябва да осигури в пъти повече охранители от обичайното, тъй като се очаква "Ювентус Арена" да се изпълни докрай за събитието.

След презентацията Роналдо ще се върне в Гърция, където си почива в момента. В "Ювентус" се надяват да продадат не по-малко от един милион фланелки с номера на Кристиано (№7).

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.