Не пропускайте лятното издание на щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Турнето на късмета премина през град Раковски в предаването на Национална лотария на 18 август по NOVA. Рая Пакова провери как е късметлийката Анка Кайсарска, която си спечели 500 000 лева от билет “Кеш Кръстословици 2“.

“Много добре се чувствам. Когато парите дойдоха, реших да разделя сумата на три части“, каза спечелилата участничка. Анка е превела 200 000 лева по сметката на сина си, а сумата от 100 000 лева е вложила в бизнеса си. “Национална лотария ни помогна много, за да намалим безработицата и да назначим нови хора във фирмата“, каза Анка. Останалите 200 000 лева е оставила за себе си.

Щастливката Ивайла Шимои, която си спечели 250 000 лева от билет “Кеш Кръстословици 3“, си е купила апартамент. Захари Бахаров беше първият ѝ гост в новото жилище. В момента в него все още текат ремонтни дейности и обзавеждане. Ивайла сподели, че след печалбата си позволява много повече неща. Когато приключи ремонтът отива на няколко екскурзии. Най-напред ще пътува до Унгария, а след това до Италия, където ще посети Рим и Венеция. След пътуванията Ивайла възнамерява да наеме ресторант и да започне да го развива.

Национална лотария гостува на Йордан Ананиев, който спечели чисто нов автомобил от играта “На крачка от късмета“. “Новото си е ново. Щастлив съм от факта, че спечелих леката кола“, каза Йордан и пожела успех на всички участници.

Турнето на късмета премина през град Пловдив и късметлийката Красимира Чаушева, която грабна 39 000 лева от играта “Сейфове“. Още по време на участието си през март тя сподели, че с печалбата ще вдигне сватба. Красимира разказа, че тази година не са успели да организират събитието, като са го насрочили за следващото лято. Сега с бъдещия си съпруг ще се отдадат на почивки.

Зорница Банкова-Петрова, която спечели 30 000 лева от играта “МЕГА ДЖАКПОТ“ ще използва част от парите за процедури, за да увеличи семейството си с още един член.

 “Половината от сумата сме я вложили в осъществяването на нашата мечта. В момента все още ходим по процедури. С една малка част от печалбата си купихме подарък, който да ни остане за спомен от Национална лотария - автомобил“, каза още Зорница.

Не пропускайте лятното издание на щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.