Гледайте премиерното мистъри "Цветарница на мистериите: Прекършено в зародиш" от 12.30 ч. и романтичния филм "Любов по случайност" от 14.15 ч.

Мистериозни събития и сложни семейни отношения очакват зрителите в неделния кино следобед по NOVA. В 12.30 ч. Брук Шийлдс ще влезе в ролята на красивата бивша адвокатка Аби Найт в  премиерното мистъри "Цветарница на мистериите: Прекършено в зародиш". Един ден тя получава заявка за черни рози, които да бъдат доставени до правния факултет на местния университет, където дъщеря ѝ е студентка. Тя решава да занесе цветята лично. Когато пристига, среща свой състудент, който малко по-късно открива убит в кабинета му.

Пръстовите отпечатъци на Аби са върху оръжието и тя става главен заподозрян в разследване, изпълнено с драматични обрати. Закоравял детектив не спира да ѝ оказва натиск, а неуморим репортер я следва по петите. Когато нещата тръгват на зле, тя решава да започне свое собствено разследване и търси помощ от Марко – красив собственик на бар. Двамата правят списък със заподозрени, в който присъстват преподаватели и техните съпруги и любовници. Когато започват разследването става ясно, че всеки има сериозен мотив да извърши ужасното престъпление.

От 14.15 ч. холивудската звезда Бренда Стронг, позната на зрителите като разказвачът в хитовия сериал "Отчаяни съпруги", ще докаже на популярната актриса от поредицата "Антураж" Бю Гарет, че майките винаги знаят кое е най-доброто за техните дъщери в романтичната комедия "Любов по случайност".

Бю Гарет влиза в ролята на младата Клер, на която ѝ е дошло до гуша от намесата на майка ѝ (Бренда Стронг) в нейния личен живот, затова я кара да обещае, че за в бъдеще ще стои настрана и няма да влияе на личните ѝ избори. Това обаче няма да продължи дълго. Много скоро се оказва, че майката на Клер е и нейният таен сватовник.

Не пропускайте развръзката в премиерното мистъри "Цветарница на мистериите: Прекършено в зародиш" от 12.30 ч. и "Любов по случайност" от 14.15 ч. по NOVA.