Не пропускайте игрите на късмета и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Щастливецът Мирослав Кръстев победи в играта “На крачка от късмета“ и така стана горд собственик на чисто нов автомобил Fiat Tipo в Национална лотария на 6 октомври по NOVA.  Мирослав бързо стигна до финала с помощта на монети с номера 10, 8 и 2. “Чувствам се супер и малко изненадан“, сподели щастливецът веднага щом се настани в новата си придобивка.

Бутонът на късмета отреди Славея Иванова и Румен Дачев да печелят от щедрите “Сейфове“. В първата си част играта приключи доста бързо, тъй като Славея отвори сейф със сума от 5000 лева, но след това попадна на два поредни символа “Х“. Така участничката си тръгна от шоуто с 2500 лева. Късметът беше на страната на Румен. Той получи страхотната възможност да играе на златните сейфове и да утрои вече спечелените 8000 лева. Участникът избра сейфове с номер 1 и 4, а те го възнаградиха с най-добрата развръзка – два символа за утрояване. Румен вече е с 24 000 лева по-богат.

“Първо ще си взема една по-хубава количка и ще почерпя приятели“, развълнувано споделя щастливецът, за когото това е втора печалба от Национална лотария. Миналата година той се сдобива с екскурзия до Лондон от VIP клуб и остава много доволен от пътешествието.

Димитър Димов пребори конкуренцията в играта “МЕГА ДЖАКПОТ“ и получи шанс да играе за впечатляващия джакпот от 2 400 000 лева. Останалите участници Веселина Найденова, Павлина Василева, Теменуга Иванова и Тодор Тодоров получиха утешителни печалби - по 1000 лева, ваучери за 100 лева за онлайн игрите на Национална лотария и билети “Американско бинго за милиони“.

Димитър си спечели 30 000 лева, като петата сфера му донесе страхотна бонус печалба – 5-дневна почивка за двама в Дубай. Късметлията е на 48 години. Семеен е, с две деца. В шоуто беше благодарение на късметлийския билет “Silver&Gold”.

Не пропускайте игрите на късмета и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.