Колегите на Виктория Маринова излязоха с позиция за престъплението

В Русе, разследващите направиха нов оглед на мястото, на което е открито тялото на телевизионната водеща Виктория Маринова. 

В 10 часа граждани на Русе се бяха организирали, за да направят граждански оглед на мястото на престъплението с цел помогнат на полицията в издирването на някакви следи, свързани с убийството на Виктория Маринова. До гражданското претърсване така и не се стигна, защото на практика полицията ги изпревари и отново затвори района. Дали са намерили допълнителни следи, които са били пропуснати при първоначалния оглед на престъплението все още не знаем. Официално няма и заподозрян, версия за това какъв е мотивът за престъплението също все още няма.

Какъв е профилът на убиеца на Виктория? (ВИДЕО)

Колегите от русенската телевизия TVN записаха за пръв път обръщение във връзка със случая.

„Целият екип сме потресени и сме в шок от бруталното убийство и се надяваме отговорните институции да си свършат работата по възможно най-добрия начин и да бъде открит извършителя”  казва Иван Стефанов, продуцент в телевизията.

„Вики беше изключително благороден човек и всеотдайна в работата си”, заяви режисьорът Младен Иванов.

Продължава разследването на жестокото убийство в Русе

„За краткото време, в което работихме с Вики, се възхищавах на нейната енергия и способността й да заразява с доброта и милосърдие хората около себе си. Не мога да забравя каузите й в подкрепа на майките на деца с увреждания, в подкрепа на децата в неравностойно положение, спомням си как се опитваше да помогне всячески на всеки, който е в беда”, каза главният редактор на новините Силвия Агопян.

Засега водещите версии остават две – мотивът за престъплението да е изцяло сексуално нападение от случаен, непознат за Виктория човек и втората версия – това да е бил човек, който я е познавал и е имал лично отношение към нея. Коя от тези версии ще е водеща, все още не знаем, но от МВР – Русе обявиха горещ телефон за сигнали от граждани.

ВСИЧКО ЗА БРУТАЛНОТО УБИЙСТВО И РАЗСЛЕДВАНЕТО МУ ЧЕТЕТЕ ТУК

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.