Германското издание публикува нови документи по случая

Португалската звезда Кристиано Роналдо е признал, че американката Катрин Майорга му е казала неколкократно да спре сексуалния акт между двамата, твърди "Дер Шпигел".

Германското издание публикува нови документи по случая, като според един от тях при първоначалното попълване на въпросник относно инцидента, Роналдо е признал, че Майорга няколко пъти му е казала „Не“ и „Спри“, но въпреки това той е продължил действията си. В последствие адвокатите на футболист са подменили въпросника от септември 2009-та година с друг от декември, в който петкратният носител на Златната топка отрича американката да е казвала въпросните думи. Във версията от септември Роналдо признава, че след сексуалния акт Майорга е казала „Задник такъв, ти ме принуди. Идиот. Аз не съм като другите“, а той ѝ се е извинил. Във втория въпросник обаче португалецът твърди, че тя не е казала нищо подобно.

Роналдо: Категорично отхвърлям обвиненията в изнасилване

Проговори американката, обвинила Роналдо в изнасилване

През септември 35-годишната американка Катрин Майорга обвини Роналдо, че я е изнасилил в хотелска стая в Лас Вегас през лятото на 2009-та година. Португалецът категорично отхвърли обвиненията и след това повече не е коментирал случая. Според адвокатите на Майорга е приела пари, за да не разглася случая, но тя е подписала въпросното споразумение, след като е била подлъгана от юристите на Роналдо. Именно затова американката е решена да заведе дело срещу футболиста. Полицията в Невада обяви, че ще отвори за ново разглеждане случая, но в последните два месеца така и не се появи нова информация за инцидента.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.