Защо домакинът бе наречен "скрита лимонка" и кой претендент ще си тръгне с почетния плакет в "Черешката на тортата", вижте тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

След като вчера Лорина Камбурова постигна най-високия резултат за седмицата – 39 точки, задачата на последния конкурент в шоуто става все по-трудна.

Репички, пресни розови домати, магданоз, джоджен, чушки, чесън, лимон са първите продукти, които Зафир ще сложи в пазарската си чанта.

Нежна музика и наслада за небцето с Лорина Камбурова в „Черешката на тортата“

Зафи ще изненада конкуренцията, която съвсем заслужено ще го определи като „скритата лимонка“ в компанията. Случайно или не, той с лекота смайва гостите с кулинарните си умения. За своето меню Зафи залага на арабска кухня с български привкус.

Кулинарно околосветско пътешествие с Ева Пармакова в „Черешката на тортата“

С голямо вълнение и притеснение и осем часа, прекарани в кухнята, Зафи приготвя три салати, типично арабско предястие, леко основно и класически десерт – яйчен крем. В трогателната изненада, която домакинът е замислил, изненадващо се оказва, че има и роднина на един от участниците.

Кой ще бъде награден с плакета от шеф Иван Манчев и дали оценките ще окажат влияние върху финалното му решение, гледайте тази вечер от 20.00 ч по NOVA.