Хитовата тийн драма се завръща на 9-ти септември с много изненади

Една от най-успешните български уеб продукции до момента с рекордни постижения сред феновете – “Следвай ме“ ще се завърне тази есен във Vbox7.com с най-мащабния си досега сезон. Най-популярният и обичан уеб сериал сред тийнейджърите в България ще изненада феновете си с нови лица, неочаквани събития и локации. Очаквайте премиерата на последния шести сезон на 9-ти септември във Vbox7.com .

„Следвай ме“ сблъсква аудиторията с различни истории и драматични взаимоотношения между героите и показва живота на младежите, такъв какъвто е – с битките за надмощие в интернет, безскрупулната война в училище, първите истински приятелства и красиви любовни трепети.

Разкриващата света на съвременните тийнейджъри драма „Следвай ме“ се превърна в най-гледания уеб сериал с над 50 милиона гледания на всички платформи, 120 000 фена в социалните мрежи, над 300 онлайн и офлайн публикации, телевизионни интервюта и лайв-чатове с актьорите.

Освен признанието на българските фенове, „Следвай ме“ спечели номинация и в два от най-престижните европейски фестивала за дигитални продукции. Това е и първият български сериал в селекцията на Webfest Berlin, който попада сред осемте финалисти в категория „Returning Series“ и се бори срещу продукции от пет държави. “Следвай ме” влезе в надпреварата за статуетка и на четвъртото изданиe на испанския Seriesland - Bilbao International Digital Festival.

Уеб сериалът беше и безспорният фаворит на феновете на наградите „NOVA подкрепя българските филми” 2018, като спечели  приза „Любим уеб сериал“, а звездите на продукцията Илиян Илиев и Христина Христова – Тита събраха най-голяма зрителска подкрепа в категориите за любими актьор и актриса.

Кои ще бъдат новите попълнения в каста и пред какви предизвикателства ще бъдат изправени всички герои? Новият сезон на „Следвай ме“ крие още редица изненади, но какви са те, ще разберем на 9-ти септември във Vbox7.com.

Още информация около новия сезон на „Следвай ме“ може да намерите във Facebook страницата и Instagram профила на уеб сериала.