От 2 септември водещите Кузман Илиев и Владимир Сиркаров отново ще представят на зрителите най-актуалните теми от деня

След успеха на „Плюс-минус. Коментарът след новините” в ефира на NOVA, публицистичното предаване се завръща с нов сезон от 2 септември, понеделник, всеки делничен ден в 16:10 ч. Водещите Кузман Илиев и Владимир Сиркаров отново ще представят на зрителите анализ на актуалните теми с преки включвания от различни точки на България и задълбочени дискусии.

Екипът на предаването ще следи важните политически, икономически и социално-значими теми. В дискусии с гости в студиото, ще бъдат представени различните гледни точки и най-актуалното от деня. Традиционният анализ на водещите Владимир Сиркаров и Кузман Илиев ще продължи в рубриката „Коментар(НО)”, а интересните новини от света на културата ще бъдат представени с репортажи и събеседници.

„Очаква ни един меко казано "горещ" политически сезон. За да са в епицентъра на събитията и винаги крачка напред, зрителите имат своя ход - „Плюс-минус. Коментарът след новините”, всеки делничен ден по NOVA. Ще има ли изненади? Разбира се. Ние знаем от какъв тип информация и анализ се нуждаят българските граждани и зрителите, затова влагаме сърце, познания и душа да им го предоставим“, коментира Кузман Илиев.

"Целият ни екип е много мотивиран и въодушевен от започването на новия сезон на предаването. Ще се опитаме да задоволим високите очаквания на нашата аудитория, като предлагаме голямо разнообразие от теми и гости, нови и интересни рубрики, живи включвания от цялата страна и още изненади. Надяваме се отново да заслужим доверието на зрителите“, сподели от своя страна Владимир Сиркаров.

„Плюс-минус. Коментарът след новините” бързо успя да спечели доверието на зрителите и да се превърне в предпочитаното телевизионно съдържание в следобедните часове. През пролетния сезон (25 февруари – 31 май 2019) предаването бе проследено от 2,3 пъти повече активна зрителска аудитория (18-49 г.), в сравнение със съдържанието на bTV по същото време.

Не пропускайте да разберете кои са темите и гостите в първото предаване от втория сезон на „Плюс-минус. Коментарът след новините” – в понеделник, веднага след новините на NOVA в 16.00 ч.