Една успешна и красива жена, превърнала моделството от хоби в професия

Новият сезон на "Говори с Ива" започва с една усмихната, красива и успешна жена - майката на Луиза Григорова Ивет.

"Започнах да се занимавам с мода от старта на агенцията ми преди 25 години. Преди нея бях модел, но за кратко, защото шефката ми почина. Реших, че много ми харесва това, което правя и на шега създадох на агенция на мое име", каза в интервю за пред Ива Софиянска-Божкова пред камерата на "Събуди се" майката на Луиза Григорова за това по какъв начин е почнала да работи като модел. Ивет обясни, че Луиза от малка не се е притеснявала да застане пред обектива. "Тя имаше огромно желание, но отиде на кастинг без да знам и ми казват, че сме харесали дъщеря ти", каза майка ѝ.

Луиза Григорова: Снимките на ”Диви и щастливи” се оказаха по-страшни, отколкото си ги представях

Тя си спомня родителски срещи на Луиза, в които дъщеря ѝ е получавала много хвалби от учителите. "Това беше до 8 клас, а след това стана тийнейджър и имахме проблеми, но узря. Малката ми дъщеря също е голям сладур, която следва стъпките на сестра си", каза Ивет и уточни, че двете ще участват в предстоящия филм "Диви и щастливи". По думите ѝ Ивет е много близка с Луиза. "Много неща си споделяме и ме учи на много неща. Имаше период, в който бяхме двете навсякъде. Сега обаче излизаме семейно", каза още майка ѝ. 

По думите ѝ Ивет трудно е споделила пред дъщерите си за новата си връзка. "Пред Кристина не ми беше лесно, но ми е трудно да говоря какво причини раздялата с бившия ми мъж на семейството. Не се притеснявам да обсъждам новата си любов, защото се чувствам щастлива с него", заяви майката на Луиза. 

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.