Темата коментира международният анализатор Огнян Дъскарев

„Неустоимо е изкушението за демократите и техните медии да свалят Тръмп. До ден днешен не могат да преглътнат, че той стана президент и страшно много го мразят”. Това заяви в предаването "Плюс-Минус.Коментарът след новините" международният анализатор Огнян Дъскарев.

В момента в САЩ тече разследване за импийчмънт.

Конгресмени ще разследват Доналд Тръмп

„Въз основа на телефонен разговор между Тръмп и Зеленски, президентът на САЩ моли колегата си да му помогне при разследването на сина на Джо Байдън – Хънтър Байдън, който е обвинен в корупция, защото е работил в борда на най-голямата частна компания за енергетика в Украйна и е получавал най-малко 50 000 долара на месец, за да прави нищо, защото баща му беше вицепрезидент на САЩ", обясни Дъскарев.

„Това е и, което казва Тръмп на Зеленски. Но добавя, че би искал Зеленски да помогне на личния адвокат на Тръмп за това дали Украйна се е намесила в президентските избори в САЩ през 2016 г.”, обясни Дъскарев.

Според него е несериозно да се обвинява Тръмп, че влиза в конспирации с чужд гражданин против американец.

„Демократите, левицата и техните медии правиха същото през последните години. Те конспирираха с чуждия гражданин Кристофър Стийл – британски шпионин, който изготви прословутото фалшиво досие на Тръмп и въз основа на това се опитаха да попречат на Тръмп да стане президент”, коментира Дъскарев.

„Второ, самият Джо Байдън беше заснет миналата година да се хвали как той е уволнил главния прокурор на Украйна през 2016 г., защото разследвал сина му”, каза Дъскарев.

Той допълни, че свалянето на Тръмп от власт няма как да се случи, тъй като на демократите няма да им достигнат 20 гласа в Сената.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.