Шофьорите ще карат с коледни шапки, а в автобусите ще зазвучи и коледна музика

Коледа в автобуса - едно по-различно сутрешното пътуване с крайградски автобус от Малашевци към центъра на столицата. Коледното настроение е на необичайно място – в автобус 86. Днес шофьорите цял ден ще карат с коледни шапки, а от утре ще има и коледна музика.

„Идеята дойде от нашето ръководство и ние я приехме единодушно. Хората приеха много добре идеята. Това ще продължи до новогодишните празници. Всеки ден, всички шофьори на фирмата ще бъдат с коледни шапки. Това създава едно добро настроение и за хората, и за нас. Нека малко се откъснем от сивото ежедневие. Все пак са празници”, разказа Дядо Коледа 86 или шофьорът Методи. С билетчетата ще се раздават и подаръци.

Шофьор на автобус „награждава” с бонбон всеки пътник, който си купи билет (ВИДЕО)

„Преди 2 години, когато тръгнаха нашите автобуси по селата, аз лично съм имал случаи. Една баба седи на последната спирка и ми носи баница. Имаше и една група, леко подпийнали младежи, които дойдоха при мен и казаха: „Брато, даваме ти 50 лева, карай ни където ти кажем”. Но им казах, че не мога, защото автобусът не е мой”, споделя още Методи.

Пътниците също одобряват идеята и се радват на усмихнатите шофьори.