Не пропускайте епизода на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

На Ивановден честта да посрещне гостите в своя дом се пада на плеймейтката Дениз Хайрула. Тя е известна със своя хаотичен темперамент и притисната от времето, не успява да напазарува всички необходими продукти. Затова пък така се развихря с ножа в кухнята, че приготвянето на вечерята започва да прилича на истински хорър филм. Но само с едно помръдване на пръстта и в кухнята получава помощ от няколко истински професионалисти в областта.

Шеф Иван Манчев на Ивановден: „Черешката на тортата” е философия, показва как хората се презентират чрез храна

Вечно втора в конкурсите за красота, домакинята този път се е прицелила в първото място. Дениз Хайрула без притеснение разкрива дали пръстенът на ръката ѝ е от Христо Сираков, както и дали е годежен.

„Черешката на тортата“ ни сервира много емоции, разнообразни вкусове и оригинални изненади

Вечерята се състои от микс от салати, предястието е с патладжан, а за основно домакинята е избрала сьомга със спанак. За десерта може да се каже, че е наистина екзотичен. Още с поднасянето на ястията участниците са изпълнени с подозрения, че не са сготвени от нея и това се превръща в основна тема на разговор до края на вечерта.

Какви изненади е подготвила за гостите си Дениз Хайрула, гледайте в епизода на „Черешката на тортата“ тази вечер от 20.00 ч по NOVA.