Той е обявил специален конкурс

Японският милиардер и плейбой Юсаку Маезава обяви конкурс за момичета, които биха искали да го придружат на пътешествие до Луната, а междувременно и да се оженят за него. Маезава публикува ексцентричната обява в своя акаунт в Twitter, предаде БГНЕС.

Японски милиардер ще пътува до Луната през 2023 година

Бизнесменът определя проекта си в търсене на жена „сватосване за сериозна връзка“, като в поста си обяснява още, че дългогодишната му мечта е да пътува в Космоса.

„На това специално място - Луната, трябва да се отиде със специален човек. Чрез този проект искам да намеря и партньор в живота. Обявява се конкурс за момичета, които биха искали да извършват дейности с Маезава в полза на хората и обществото", се казва в съобщение на компанията на милиардера.

Японец раздава 9 млн. долара, за да разбере дали парите правят хората по-щастливи

Дамите, които кандидатстват в конкурса, трябва да бъдат необвързани и неженени, на възраст над 20 години, да бъдат позитивно настроени и весели. Освен това те трябва да са готови сериозно да започнат подготовката за полета. Трябва да имат положителни нагласи в живота си, трябва да могат да изразяват мнението си пред Маезава свободно и да обмислят как в света може да настане мир. Конкурсът ще продължи до 17 януари.