Това е не само обикновен спектакъл, а спектакъл за живота

„Ние, българите” е спектакъл на Васил Василев Зуека и Влади Априлов, с който отскоро те пътуват, посещават българските общности в чужбина, но е много повече от спектакъл.

"Българите сме гордо племе, оцеляло през 13 века несгоди, но за съжаление, в последно време не се гордеем с много неща. От контекста на спектакъла "Ние, българите" звучи гордо, защото чрез него ние можем да погледнем назад в историята си и грешките си. Ние разсмиваме негативни образи от нашето ежедневие и говорим за нещата от живота", казаха Зуека и Влади Априлов пред камерата на "Събуди се".

Те обясниха, че очакват публиката да се забавлява на този спектакъл, отколкото да бъде тъжна. "Всички българи по света са различни. Носталгията им я има. Много хора ни представят децата си, защото в нашия спектакъл ги визираме като смисъл за едно по-добро бъдеще. В България обаче се смеем на малко по-различни неща", заявиха Зуека и Априлов.

9 участници в новия сезон на „Като две капки вода“

По думите им българите у нас не оценяват качествата на страната ни и избират живота в чужбина. "Когато си избягал от България, си започнал нов живот. Родината е там, където човек се чувства добре. В спектакъла говорим и за корупция, но трябва да отбележим, че страната ни е като Швейцария на Балканите, защото имаме чудесна природа", казаха още те.

"Когато развълнуваш публиката, означава, че говориш верни неща. Истината няма  как да я скриеш на сцената. Ние говорим верни неща. Заредени сме изключително положително след срещата с хората, защото те не искат да си тръгват", заявиха Зуека и Влади Априлов и допълниха, че зрителите могат да очакват голямо шоу от новия сезон на "Като две капки вода".

Големият старт на най-обичаното шоу на България "Като две капки вода" започва на 24 февруари.