Първите двама вече са ясни след онлайн гласуване. Шоуто стартира на 24 февруари

За първи път в историята на шоуто, „Като две капки вода“ ще представи 9 участници в предстоящия нов сезон. Двама от тях станаха ясни след онлайн гласуване на зрителите. На 24 февруари, когато ще бъде даден старта на осмия сезон на шоуто, актьорът Антоан Петров и вокалният педагог Георги Симеонов ще се качат на грандиозната музикална сцена, заедно със седем изявени български звезди.

Запознайте се с Деница Кючукова – Третият претендент за участник в осмия сезон на „Като две капки вода”

„Не съм очаквал, че зрителите ще са толкова активни в гласуването. Разликата между Антоан Петров и Георги Симеонов беше под един процент - това беше и причината за дълги разговори с екипа през изминалата нощ и взетото решение да включим и двамата“, обяви продуцентът Магърдич Халваджиян в студиото на „На кафе“.

Антоан Петров

Освен Антоан Петров и Георги Симеонов за участие в любимото шоу за преобразявания се бореше още  и актрисата Деница Кючукова. В продължение на една седмица зрителите на NOVA имаха възможността да гласуват за тримата претенденти.

Георги Симеонов

Запознайте се с Георги Симеонов – претендент за осмия сезон на „Като две капки вода“

„Около 1600 души бяха участниците в онлайн кастинга – преценихме, че около една трета от тях имат необходим потенциал, а след това избрахме тези, които реално биха издържали. Най-важното беше да открием човек, който ще прави истинско шоу. Това, което отличава финалистите е, че не се притесняват - изключително важно качество, предвид че ще застанат до седем популярни лица“, допълни Магърдич Халваджиян, който поздрави победителите – Антоан и Георги.

Запознайте се с Антоан Петров – един от претендентите за осмия сезон на „Като две капки вода“

На 24 февруари двамата фаворити на зрителите ще стъпят за първи път на сцената на „Като две капки вода“ в компанията на някои от най-популярните и обичани артисти, за да поставят начало на впечатляващи преобразявания и вълнуващи предизвикателства.

Следете Facebook страницата на предаването,  Официалния Instagram на предаването и NOVA за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да видите в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.