Той разказва в "На кафе" защо иска да участва в шоуто

Миналата седмица станаха ясни тримата финалисти, които ще се борят за участие в уникалното шоу „Като две капки вода“ този сезон. Един от тях, който бъде избран от зрителите, ще се качи на сцената с големите звезди. Преди дни ви разказахме за Антоан, а днес Албена е при Георги Симеонов от Пловдив. 

Запознайте се с Антоан Петров – един от претендентите за осмия сезон на „Като две капки вода“

„През годините моите приятели са ми казвали, че се справям доста добре с имитацията. Аз нямам това самочувствие, но реших да пробвам. За мен това е едно от най-хубавите предавания в българския ефир. И какво по-хубаво от това да имитираш твой любим артист. За кастинга записах образите на 100 Кила, Камелия Тодорова, Дженифър Хъдсън”, разказа Георги Симеонов.

Трима финалисти се борят за място в осми сезон на „Като две капки вода“

„Вокално мисля, че бих се справил с доста образи, но самата имитация на личност е поведение, маниери, така че всеки един образ би бил много труден. Аз винаги съм пял, започнах още от детската градина. После продължих с пиано. А след това се записах в хора на българските момчета, където пях до тийнейджър. И това ми даде много голям старт и ме научи на красива музика. После продължих с 032, а след това започнах солова кариера. Миналата година стигнах и до Евровизия, което беше едно от най-красивите неща, които са ми се случвали на музикалната сцена”, довърши своя разказ Георги.

Още любопитни подробности от представянето на Георги Симеонов във видеото.

Маги Халваджиян: Зрителите избират осмия участник в новия сезон на „Като две капки вода“

В осмия сезон на „Като две капки вода“ зрителите за първи път могат лично да изберат осмия участник като гласуват в платформата nova.bg/kapki до 28 януари.

Кандидатът, получил най-голяма подкрепа от феновете на шоуто, ще има възможност да влезе в поредица световни образи и да преживее невероятната емоцията на предаването.