Той впечатли специалната комисия на кастинга с майсторските си превъплъщения в образите на Тодор Колев, Слави Трифонов и Константин

След трудна селекция от над 1000 желаещи да стъпят на сцената на уникалното шоу, Антоан е един от тримата най-оригинални кандидати. Той ще се бори за своето място на сцената срещу други двама не по-малко талантливи претенденти – Деница Кючукова от Бургас, която също върви по стъпките на актьорската професия и на кастинга бе заложила на образите на Майли Сайръс, Йорданка Христова и Sia, и Георги Симеонов от Пловдив, който жонглира с образите на 100 Кила, Камелия Тодорова, Дженифър Хъдсън.

Трима финалисти се борят за място в осми сезон на „Като две капки вода“

„Моята актьорска кариера е още в зародиш. Аз съм на 24 години. Преди 2 години завърших НАТФИЗ. Играя в две представления – „Ревизорът“, за който имам награда ИКАР за дебют, и „Танго в Космоса“. Участвал съм и в два уебсериала във Vbox7 – „Следвай ме“ и „Килерът“. Реших да пробвам късмета си на кастинга за „Като две капки вода“ - сезон 8, защото обичам имитациите, гледал съм шоуто още от първите сезони и смятам, че има какво да покажа в него. Нямам любим образ, нито такъв, който не бих искал да имитирам. Както се казва: "Каквото бутонът покаже!". Не ме притеснява конкуренцията, защото тя е навсякъде. Независимо дали става дума за известни личности или за обикновени хора. Едно от качествата, което притежавам, и смятам, че ще ми помогне в шоуто е, че не се притеснявам от изявите пред публика или пред камера. Танците не са най-голямата ми дарба, но свиря много добре на пиано“, сподели Антоан в интервю за „На кафе“

В осмия сезон на „Като две капки вода“ зрителите за първи път могат лично да изберат осмия участник като гласуват в платформата nova.bg/kapki до 28 януари.

Кандидатът, получил най-голяма подкрепа от феновете на шоуто, ще има възможност да влезе в поредица световни образи и да преживее невероятната емоцията на предаването.