Актрисата е запалена по конспиративни теории, политиката и комедията

Миналата седмица станаха ясни тримата финалисти, които ще се борят за участие в уникалното шоу „Като две капки вода“ този сезон. Само един от тях, който бъде избран от зрителите, ще се качи на сцената с големите звезди. Преди дни видяхме Антоан, вчера ви разказахме за Георги Симеонов, а днес Деница Кючукова ще ни разкаже за себе си от Бургас. Може да подкрепите Деница до края на днешния ден.

Запознайте се с Георги Симеонов – претендент за осмия сезон на „Като две капки вода“

Репортерът Сашо Елвиса и Деница започнаха представянето в шеговит стил от Северния плаж в Бургас.

„Понеже разбрах, че конкуренцията показва какво има зад гърба си, това е моят личен Оскар.  Аз се надпреварвах с Джулия Робъртс по истеричен смях”, започна със скеч Деница.

Запознайте се с Антоан Петров – един от претендентите за осмия сезон на „Като две капки вода“

„Аз съм на цели 36 години. Професионална актриса съм, завършила съм Академията с профил за куклен театър. Към момента театърът не е моето конкретно амплоа, но открих себе си в стендъп комедията. От две години се изявявам като комедиант в местен клуб в Бургас”, разказа Деница Кючукова.

Трима финалисти се борят за място в осми сезон на „Като две капки вода“

„Много се интересувам и от политическия живот. Защото ме вълнува това, което се случва около нас, особено в нашия град. И на общинските избори бях кандидат за общински съветник и събрах шеметните осем гласа”, продължи в същия стил комедиантката.
 
Още за претендентката за осми участник в „Като две капки вода” - Деница Кючукова, можете да разберете от цялото видео от „На кафе”.