Депутатът от ГЕРБ сподели мнението си за опозицията в предаването "Карай направо"

"Много рядко излизам на трибуната. Само когато стане невъзможно да се слушат популизмът, наглостта и арогантността на нашите колеги от опозицията. В един момент някой трябва да стане и да каже, че трябва да си гледаме работата. Това заяви депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски в предаването "Карай направо".

ГЕРБ и БСП се скараха заради жертвите на комунистическия режим

Скоро той предизвика бурни реакции в парламента и беше наказан от председателя на Народното събрание – Цвета Караянчева заради отправените остри квалификации към колегите си от левицата.  

Спас Гърневски: Проблемът с водите в България ще става все по-сериозен

"За да бъде обявено извънредно положение, значи изпитанието е изключително сериозно. Виждате, че правителството взе изключителни мерки, организира се бързо, сформира своя Щаб и в същото време не получава никаква съпричасност. Ежедневно има нападки срещу правителството. Една съвременна партия не може да си позволи подобно нещо", категоричен е Гърневски. Според него БСП, колкото по-лошо е положението в страната, толкова по-добре е за опозиционната партия.

Целия разговор на Диана Найденова с депутата от ГЕРБ Спас Гърневски гледайте във видеото.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.