Вижте какво разказа 19-годишната Изабел

Изабел е 19-годишна влогърка, която стотици хиляди гледат с интерес в социалните мрежи. Тя е само на 19, но вече има хиляди последователи. Първата й книга предизвика фурор, а сега подготвя и втора. В дните на социална изолация Изи създаде и свое приложение за да бъде по-близо до своите почитатели. С нея онлайн ни среща Благой Цицелков. Вижте какви въпроси й зададе и какво отговори влогърката.

„Говори с Ива“: Андреа Банда Банда – за изолацията и инфлуенсърството

- Здравей, Изабел! Как прекарваш времето си под карантина? 

- Създавам видеа, за да съм активна в социалните мрежи.

 - Даде ли нови шансове това, че си останахме вкъщи?

- Най-важното нещо, което осъзнах е, че животът е много крехък и никога не знаеш какво ще се случи утре и най-важното нещо е да го живееш с любов и да живееш всеки ден с безкрайна благодарност изобщо, че те има и, че хората около теб ги има, че са здрави, че можеш да прекарваш времето си с тях. 

- От 10-годишна имаш тетрадки с мечти, задачи, стихотворения. Колко мечти си написала до сега?

 - Вярно е, че от много малка имам тетрадки, в които си записвам мечтите. Не знам колко се сбъднаха. 

- За какво мечтаеш сега? 

- Може би най-голямата ми мечта е книгата, която предстои да издадем. Искам да бъде истински успешна, но не с това колко продажби има и т.н., а с това колко хора е успяла да промени и на колко хора е успяла да помогне. Мечтая да бъде преведена на поне още един език.

- Тези дни пусна и IZI'S FAMILY APP, твоето ново приложение за общуване с публиката. Как ти хрумна да го направиш? 

- Идеята за приложението ми се роди много спонтанно, когато лятото на 2019-а сънувах, че имам такова. Просто сънувах, че имам приложение, което е много простичко, но в съня си видях как то допринася за позитивен начин на хората, които ме следят. Бях много повлияна от това, което видях в съня и звъннах на моята прекрасна приятелка и пиар - Ния. Разказах й идеята и до две седмици вече имахме екип. Повече от половин година работихме над това приложение. 

- В него освен календар за предстоящите ти събития има и късмет на деня. Може ли един случаен късмет да предопредели нашия ден? 

- Наскоро едно момиче, което е на 25 години, което дори не живее в България, имала конфликт, почувствала се много тъжна и отворила "късмет на деня", който е гласял  "опитай нещо ново"  и веднага в главата и е възникнала идеята да пробва да направи медитация. И ми сподели, колко добре се е почувствала след това. И че този късмет и е помогнал много за целия ден.

На какви още въпроси отговори младата влогърка - гледайте във видеото.

Репортер: Благой Цицелков

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!