Видеото, което двойката сподели, е заснето от принц Хари

Принц Хари и Меган Маркъл споделиха умилително видео, за да отпразнуват първия рожден ден на сина си Арчи. На него актрисата и детето четат детска приказка наречена "Пате! Заек!".

Арчи празнува първия си рожден ден (ВИДЕО+СНИМКИ)

Видеото е заснето от принц Хари, който на моменти се чува да се смее зад обектива. Той активно се включва в разказа, издавайки животински звуци. На края на историята родителите възкликват "Юху! Браво".

Феновете на семейството не са виждали Арчи от декември, когато в официалния профил на двойката в Instagram беше споделена негова снимка с принц Хари. В коментари под видеото те отбелязват, че детето е пораснало много. Друг детайл, който феновете забелязаха, е сладкият прякор, който Меган използва за сина си - Арч.

СНИМКИ НА АРЧИ И СЕМЕЙСТВОТО МУ ВИЖТЕ ТУК

Освен да отбележат рождения ден на сина си, с видеото двойката насърчава и даряването на средства за семейства, изпаднали в затруднение заради пандемията от коронавирус.

Кралица Елизабет тъгува за внука си Арчи

Рожденият ден на Арчи бе отбелязан и от останалите членове на кралското семейство, които споделиха техни снимки с правнука на кралицата в официалните си профили в социалните мрежи.

Какво не забелязахме на снимката на принц Хари и малкия Арчи? (СНИМКИ)

Принц Хари изпрати 2019 г. със сина си (ВИДЕО+СНИМКИ)

Меган и Хари с очарователна картичка за Коледа (СНИМКА)

Синът на Хари и Меган вече пълзи и има два зъба (ВИДЕО)

За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.