Актрисата казва, че всички неща, които прави, са свързани с професията ѝ

„Не съм излизала от вкъщи точно 62 дни. Не съм мърдала от комплекса. След 50 дни ми се наложи да изляза по работа и останах смаяна от видяното. Животът си кипеше, сякаш нищо не се случва. Смятам, че това е лична отговорност“, каза актрисата Йоанна Темелкова в рубриката „Техните истории“.

Тя разказва, че идеята за четене на приказки на деца ѝ идва спонтанно. Решава да я осъществи със своя син Филип. „Много хора ми писаха, че децата слушат и им е доста интересно“, казва Йоанна.

"ТЕХНИТЕ ИСТОРИИ": Каузата на Никол Станкулова

„Ако мога, бих помогнала на всички, които имат нужда. Всеки ден откриват нови неща, хора или организации, които имат необходимост. „Фондация за нашите деца“ обаче за мен е геройство. Не ми трябват хиляда причини, за да се включа. Никога не съм се замисляла върху тези неща. Това, може би, зависи от начина, по който човек е устроен. Винаги съм искала да се занимавам със смисленото, което носи нещо на хората“, казва актрисата.

Тя добавя, че всички неща, които прави, са свързани с професията ѝ, която е много близо до нейното сърце.

„Опитвам се да науча сина си, че никой не му е длъжен. Хората трябва да са наясно, че за да изискваш от някой, е нужно да дадеш. Има много хора, които не живеят на този принцип“, завършва Йоанна Темелкова.

Целия разговор гледайте във видеото

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.