Отправи им емоционално послание

Със специален видео поздрав актьорът Брад Пит изненада завършващите Държавния университет в Мисури.

Видеото е публикувано в „Туитър” от президента на университета Клиф Смарт. Първоначално той разговаря с мечока талисман на учебното заведение и обяснява, че са получени стотици видео поздравления за завършващите, но има и още едно специално. А то е от един от най-известните възпитаници на университета – актьорът Брад Пит.

 „Здравейте! Тук е Брад! Аз съм под карантина. Но викам от радост за завършващите Държавния университет в Мисури. Да, сигурно е много странно за всички ви да се дипломирате по този начин, но знайте, че имате нашата подкрепа. Разчитаме на вас, че ще направите този свят едно по-добро място. Желаем ви всичко най-добро в бъдещите ви начинания. Направихте го! Поздравления отново! И дерзайте!”, пожела Бит.

Той е роден в Шоуни, САЩ, но още като малък се мести със семейството си в Спрингфийлд, Мисури. Учи счетоводство в университета в Мисури, но прекъсва 2 месеца преди да завърши.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.