От скоро тя е в екипа на NOVA

Гергана Гунчева е единствената спортна журналистка с титла „Мис България“. Напук бяга от волейбола заради мечтата си за телевизията. Междувременно печели и корона.

„Това ми е голямата мечта от дете, не да бъда модел, не да бъда „Мис България“. От съвсем малка гледах вкъщи новините, гледах водещите и казвах на дядо ми, че някой ден и аз ще стана като тях“, сподели пред Ива Софиянска – Божкова водещата на спортните новини по NOVA.

„Говори с Ива“: Певецът Стефан Илчев (ВИДЕО)

Журналистката сподели, че дори и да няма спортни събития, винаги има новини, свързани с коронавируса. „Той не ми се отрази. Беше малко странно, че направих трансфера в телевизията в този период, но той беше плануван много по-рано“, обясни тя.

Гергана Гунчева е съпруга на спортен журналист, но твърди, че между тях няма конкуренция. А по желание на майка ѝ е тренирала художествена гимнастика, но се отказала. „Нямах особен талант. Не съм толкова пластична", споделя тя. 

„Говори с Ива“: Певецът Руслан Мъйнов (ВИДЕО)

Цялото интервю гледайте във видеото

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.