Вижте какво разказа самият той пред камерата на NOVA

Бившият национал Благой Георгиев е решил да спасява от фалит македонския отбор "Вардар” (Скопие). През последните дни името на Джизъса, както е известен, се завъртя в македонските медии във връзка с това, че са напреднали преговорите с ръководството на тима.  Каква е вероятността това да стане–  Кристиян Гаров разговаря с него.

Преди срещата "Левски" - "Лудогорец": Какви ще са мерките на стадиона?

Благой Георгиев  е представител на  консорциум от компании от Източна Европа, който проявява интерес да купи македонския футболен отбор "Вардар”(Скопие), който е в тежко финансово състояние. Преговорите са в много начален етап, признава бившият ни национал и е пестелив откъм подробности.

Рестарт на футбола в България

„Доста от моите приятели в Македония ми разказаха за традициите на „Вардар”. „Вардар” е все едно тук „Левски” и ЦСКА. С доста фенове е и е най-популярният отбор на страната. След като се запознах и с част от феновете, ръководството, стадиона, базите, видях че могат да се направят доста добри неща там. По принцип аз не искам да говоря за нещо, което не е станало. Още не е напълно готово. Много не ми се говори за това. И там излезе информация, че искаме да помогнем с мои партньори. Да се надяваме че ще станат нещата”, каза Георгиев.

Повече по темата гледайте във видеото.

За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.