Това обяви баскетболният треньор и акционер на ПФК "Левски" в "Карай, направо"

Тити Папазов дава парична сума, равна на глоба от КАТ, на човек, който го заснеме да извършва нарушение на пътя. Това обяви самият той в предаването „Карай направо”.

Тити Папазов след грубо нарушение на пътя: Съжалявам, не съм дисциплиниран зад волана (ВИДЕО)

„Този, който ме снима в нарушение, за да бъде мотивиран да го направи отново, а аз да бъда мотивиран да не го правя повече, ще го наградя точно с толкова, колкото е санкцията”, обяви баскетболният треньор и акционер на ПФК "Левски".

 „В живота няма съвършен човек. Аз имам слабост и това е управлението на автомобила. Не искам да карам като бесен, защото да злоупотребя, просто ми идва отвътре”, заяви Тити. Той беше глобен, след като бе заснет да преминава на червен светофар на кръстовище в София.

КАТ връчи на Тити Папазов глоби за 3 000 лв., той оспорва част от тях

„Аз съм човек, който безумно вярва в Господ. Приемам тази ситуация като голямото мое спасение, защото си мислех, че съм положително приеман в обществото. От тази ситуация натрупах толкова много негативи. Чудесно, сега тръгвам от нулата да градя наново”, каза още Папазов.

Той е на мнение, че всичко, случило се в живота му , е с причина. Според него „във всеки ужас има нещо положително”. А в неговия случай това е фактът, че няма сила, която да го накара да мине на червено. От 2017 година Папазов има наложени 13 глоби и фишове. 6 от тях не са негови, а на друго лице.

„Не е морално, когато си се изложил пред цяла България, да не си платиш глобите. Сам отидох в КАТ и доброволно подписах, че аз съм карал”, обясни баскетболният треньор и подчерта, че видеоклипът не е доказателство пред органите на реда. Той призна, че ако му предложат 100 000 лева и аплодисментите на 10-хилядна публика, ще избере аплаузите на феновете.

Тити Папазов за акциите на Левски: Изключително голяма отговорност и голямо признание

Като акционер на ПФК „Левски”, Папазов обяви, че са платени 143 000 лв. дългове към НАП, както и заплатите до януари.

„Това е магия – трябва да го чувстваш, да се сраснеш с нея. Вчера си тръгна Нашименто. Купих му фанелка, целунах го и му се извиних, защото „Левски” не е бил коректен. Деян беше с капитанската лента в съблекалнята. Аз му казах: „Не я махай цял живот. Утре може да не е на ръката ти, но ще е в живота ти”. Искам всички да разберат, че когато „Левски” е добре, държавата също е добре, защото 60% от населението е щастливо”, сподели той.

И Тити Папазов става собственик на "Левски" (ВИДЕО+СНИМКИ)

За него придобиването на акции на клуба са знак на изключително уважение от страна на Наско Сираков. 

„След Гунди, за мен, на второ място е Наско Сираков. Той е незабравим. Има неща, които остават за цял живот. Тези акции са на хората. Те не носят дивидент. Господ слезе на земята! Мога да гарантирам, че Наско Сираков, аз, всички, които обичат "Левски", имаме генерална концепция за бъдещето. Държим обаче някой да ни помогне за тези 5 млн. лв.”, каза акционерът и призова големите компании да дарят средства за клуба. Папазов не изключва и опцията „фалит” за клуба.

Целия разговор гледайте във видеото.

За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.