Младата актриса сподели емоциите си около старта на снимките на поредицата и новите предизвикателства, с които се е захванала в „На кафе”

На финала на девети сезон на обичния медицински сериал „Откраднат живот” зрителите видяха сестра Кая Райкова в сложна житейска ситуация – мъжът, който обича, сякаш вече не ѝ принадлежеше. Дни преди старта на снимките на десети сезон актрисата Неда Спасова загатна пред Гала какво предстои за нейния образ.

„Вкусът на историите“: Неда Спасова – откровено за любовта, която я променя завинаги

Тя разказа за разговор с доц. Петър Захариев – колегата ѝ Емил Марков, който освен като актьор се изявява и като сценарист на сериала. Той ѝ е споделил, че в новия сезон сценарният екип е замислил „Кая малко повече да влиза с рогата напред”.

„Получих първите три епизода и се вижда, че тя е различна. Няма как да е коренно друга, но виждам, че тя е малко повече непукист, по-цинична, саркастична. Идеята за подобно нейни развитие много ми допада”, емоционално споделя Неда.

Неда Спасова: Мазов е любимият ми герой в “Откраднат живот”

На театралната сцена младата актриса е ограничена от към изяви заради пандемията от коронавирус. Това е и причината да създаде собствен канал, в който да публикува снимани и монтирани от самата нея видеоклипове, озаглавени „Зад кулисите”. Каква е емоцията да проследи работата на колегите ѝ по различни спектакли, доставя ли ѝ удоволствие режисьорската работа  и какви любопитни истории сподели Неда Спасова – гледайте във видеото от „На кафе”.