6-годишното момче застанало пред животното и било нахапано по лицето

Американски кинозвезди, изиграли роли на супергерои в холивудски продукции, засипаха с поздравления и изненади шестгодишно момче, което спаси сестричката си от нападение на куче, съобщи АФП, цитирана от БТА.

Бриджър Уокър, който е на шест години, застанал пред куче, което се втурнало към сестра му, която е на четиригодишна. Кучето нахапало момченцето по лицето и се наложило пластичен хирург да затвори раните с 90 шева по време на двучасова операция.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

There are no words. We are so, so thankful.

A post shared by Nikki Walker (@nicolenoelwalker) on

Смелостта на момчето бързо се превърна в новина. След като станало ясно, че Бриджър е почитател на филма "Отмъстителите" и супергероите, получил лични послания от звездни актьори.

Пръв Крис Евънс, който изпълнява ролята на Капитан Америка в поредицата, похвали Бриджър за куража с публикация в социалните мрежи. "Ти си герой. Стореното от теб е толкова смело, така самоотвержено. Родителите ти трябва да се гордеят с теб", написа той и обеща, че ще изпрати на Бриджър щита на Капитан Америка.

Актьорът Робърт Дауни Джуниър, който изигра ролята на супергероя "Железният човек", обеща специална изненада за следващия рожден ден на малчугана. Крис Хемсуърт също похвали куража на Бриджър и му обеща скоро да се срещнат. 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.