По време на операцията са иззети 30 дози хероин

Специализирана операция по противодействие на битовата престъпност се провежда днес в Сливенско. Извършени са множество проверки на моторни превозни средства, контрол на криминалния контингент, проверки на търговски обекти и частни домове. Задържан е младеж на 19 години, нарушил наложената му мярка за „домашен арест”, съобщиха от ОДМВР-Сливен.  

В частен имот в квартал „Шести” са намерени и иззети 30 дози хероин. Имотът е обитаван от 44-годишен мъж. Той е задържан за 24 часа.

12 задържани при спецакция срещу битовата престъпност във Варненско

Арестувани са и трима мъже за плащане с фалшиви парични средства. На 5 август 37-годишен мъж е прокарал в обръщение неистинска банкнота с номинал 20 евро в игрална зала в Нова Загора. Задържани са и двама негови съучастници - на 38 и 24 години. 

По време на операцията са извършени и проверки за установяване на нерегламентирана търговия с тютюневи изделия. От частно лице в квартал „Шести” са иззети пакети, съдържащи ръчно свити цигари, без акцизен бандерол.

Спецакция срещу битовата престъпност в Шумен

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си